Kavč festival 2021

Po mesecih ogledovanja kulturnih dogodkov s kavča nam Kavč festival 7. maja v Maribor končno prinaša koncerte in predstave v živo! Letošnja edicija bo v skladu z razmerami potekala pod naslovom VRTNI KAVČ FESTIVAL, v sodelovanju KD Matita z Društvom ZIZ in Radiem MARŠ pa se bo festival v Mariboru odvil že drugič.

GALERIJA UTRINKOV MARIBORSKEGA VRTNEGA KAVČ FESTIVALA


PROGRAM

17.00

BOSSa NOGa
Andrej Vilčnik
Passion Province
Tori Story & Nika Zore

19.00

Andrej & Ida
Zajtrk 
Zack Dust
Daniel Marinič
Zuluk

20.00, zaključni dogodek; dogodek bo potekal v živo, a bo na ogled tudi na spletnem prenosu na tej povezavi.

Happy Bones, predstava (Teatro Matita)
Kozmič & Chanal 


OPOMBA: ob določeni uri se dogaja po en koncert na eni lokaciji, tečejo torej 4 oz. 5 vzporedni dogodki na različnih lokacijah. Prosimo, da ob rezervaciji sporočite za kateri dogodek želite rezervirati mesto (ime benda). Rezervacije mest sprejemamo na info@kolektiv-ziz.com do petka, 7. 5. do 14.00.


Ob potrditvi rezervacije vam sporočimo tudi točno lokacijo dogodka.
Festival bo potekal ob upoštevanju aktualnih priporočil NIJZ, zato lahko na posamezni dogodek sprejmemo le 10 obiskovalcev. Pohitite z rezervacijo!

Pridržujemo si pravico do spremembe programa. V primeru dežja pridite opremljeni z dežniki, pelerinami, škornji …


VRTNI KAVČ FESTIVAL je vseslovenski niz intimnih kulturnih dogodkov na dvoriščih, vrtovih, okenskih policah in strehah. Upoštevajoč priporočila NIJZ bodo koncerti, predstave in performansi na zasebnih zunanjih prizoriščih na voljo zgolj omejenemu številu obiskovalk in obiskovalcev, kar bo festival naredilo še bolj intimnega in posebnega. Festival bo s podoknicami razigral soseske in dvorišča večstanovanjskih stavb, del festivalskega dogajanja pa bo tudi vsevključujoča akcija nastopov z balkonov, ko bodo izvajalci zaigrali za naključne mimoidoče.

Letošnja posebnost bo tudi maskota festivala, retro gasilski avtomobil – kavčmobil, ki bo krožil po mariborskih ulicah in ga bo nemogoče spregledati, terensko dogajanje pa bo s posebnim festivalskim programom spremljal Mariborski radio študent – Radio MARŠ.

 

Vrtni kavč festival na sveži zrak in dobro družbo vabi vse, ki žive kulturne dogodke že neznosno pogrešajo.

Informacije o vseslovenskem Vrntem kavč festivalu so objavljene na kavcfestival.si.

Organizatorji: KD Matita, Društvo ZIZ, Radio MARŠ, Vetrinjski dvor, Narodni dom Maribor, Hiša otrok in umetnosti, MCLU Koper, ekipa festivala Plavajoči grad